изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:22 EEST
МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ЧЕШМА С ПИТЕЙНА ВОДА В ЦЕНТЪРА?    
ОбществоЧитателка на вестника ни се обърна за съдействие към НДТ, като отправи питане от група съграждани. "Ние сме възрастни хора. Всеки ден излизаме по малко.

Много ни харесва това, което се прави в града, защото той добива все по-хубав вид. Но има нещо, което според нас липсва - предвижда ли се в центъра на Добрич да се сложи чешма с питейна вода, така че да може през лятото възрастните и майките с деца да има къде да пият вода, че то по центъра само заведения?"
Отправихме питането към зам.-кмета по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. "В реконструкцията, която се извършва на централна градска част, не е заложено да има чешма. Но това е една добра идея и лично поемам ангажимента да проверя има ли възможност да бъде реконструирана и пусната в експлоатация чешмата в комплекс "Старият Добрич". Зам.-кметът добави още, че преди години чешмите са били поддържани за сметка на водните дружества, докато сега вече те са ангажимент на общините и там, където е икономически неизгодно, биват спирани.
 


Сходни връзки

МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ЧЕШМА С ПИТЕЙНА ВОДА В ЦЕНТЪРА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди