изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:35 EEST
ТЪРСЯТ ПОМОЩНИК-СЕРВИТЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоАгенцията по заетостта набира кандидати за работа в Испания, съобщиха от местната дирекция "Бюро по труда". Търсената работна ръка е по професиите помощник-сервитьор - 38 работни места и помощник в кухня - 37 работни места. Възрастта на кандидатите трябва да е между 20 и 37 години, като се изисква още минимум средно образование. Тези, които имат специализирано образование в областта на ресторантьорството, имат по-добър шанс за реализация.

От ДБТ уточняват още,  че предимство е и познанието по испански език. Офертите са за работа по безсрочен трудов договор с 2 месеца изпитателен срок. Кандидатите могат да подават молба за допускане до интервю само по една от офертите, като постъпването на работа ще е през януари 2007 година. Подробна информация за конкретните оферти, молба за допускане до интервю по Образец на Агенцията по заетостта и необходимия комплект документи могат да се получат в Център "Работа" на  ул. "Вардар" 45 до края на октомври. Предварителният подбор ще бъде извършен от Агенцията по заетостта, но окончателният подбор на кандидатите ще се направи от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите.
 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ ПОМОЩНИК-СЕРВИТЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди