изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:44 EEST
Красавици по бикини се отдадоха на групови сцени за тропическа титла    
Мис & МистърПочти 100 красавици се разхождат по оскъдни бикини по цял ден на морския бряг, борят се, търкалят се из пясъка, пръскат се една друга в океана...Не, това не е “мокра фантазия”. Това е ежедневието на хубавиците от американското издание на конкурса Мис Хавайски тропик, който се проведе през уикенда на остров Оаху, естествено на Хаваите.


Единственото правило на това състезание по красота е участничките да са по бикини.
 
Състезателната програма на финалистките от всички американски щати в 24-то издание на ежегодния конкурс включва дефилиране по бикини (естествено), всякакви плажни забавления, замаскирани като “сложни” задачи (например да заровят колежка в пясък, под формата на русалка) и подобни изисквания.

На хубавиците не им остана нищо друго освен да изпълняват стриктно условията на конкурса, който се проведе в луксозния курорт Търтъл бей.

Американското издание на Мис Хавайски тропик има право да излъчи четири победителки, които да участват на финала на световния конкурс.

В крайна сметка четирите американски бикини-кралици станаха Мис Аризона, Мис Тексас, домакинята Мис Хавай от столицата Хонолулу и Мис Небраска.

За огромно съжаление нашенската Мис Черно море няма да участва на финала на Мис Хавайски тропик, който ще е през април в Лас Вегас, тъй като България е малко далеч от тропиците.

 

Вижте още от епичните плажни битки на красавиците за титлата...тук

 
 


Сходни връзки

Красавици по бикини се отдадоха на групови сцени за тропическа титла | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди