изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:52 EEST
РАЗБИХА МРЕЖА ЗА ПЛАСИРАНЕ НА ДРОГА В ДОБРИЧ И ОБЛАСТТА    
Ред и сигурностОткрити са четири килограма марихуана и 50 грама амфетамини. Акцията е разпоредена от НС "Полиция" и в изпълнение на указанията на главния прокурор и вътрешния министър

Престъпна мрежа за пласиране на дрога в Добрич и областта е разбита от служители на Първо РПУ, съобщиха от областната дирекция "Полиция". Операцията е проведена от 26 до 28 септември. В сряда около 21 ч. униформените са спрели за проверка лек автомобил, в който са пътували трима души на възраст между 23 и 26 години, съобщиха от ОД "Полиция". В колата полицаите открили известно количество марихуана. Незабавно е сформиран оперативен щаб за разследване и изясняване на случая. В него са включени целият състав на сектор "Криминална полиция", служители в "Охранителна полиция", които са действали под ръководството на Окръжна прокуратура-Добрич. В рамките на следващите 24 часа служителите на полицията са извършили множество обиски на частни домове на добричлии. Задържани са шест лица от града на възраст между 20 и 26 години.
При обиските служителите на реда са открили и иззели общо четири килограма марихуана, подготвена за пласиране в Добрич и на територията на областта, както и около 50 грама амфетамини.
Специализираната полицейска операция е разпоредена от Национална служба "Полиция" в изпълнение на указанията на главния прокурор и министъра на вътрешните работи. Продължава съвместната активна работа на полицията  и Окръжната прокуратура. На задържаните лица от престъпната мрежа са наложени различни мерки за неотклонение. По случая е образувано досъдебно производство, казаха още от полицията.
 


Сходни връзки

РАЗБИХА МРЕЖА ЗА ПЛАСИРАНЕ НА ДРОГА В ДОБРИЧ И ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди