изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:53 EEST
Петър Берон: Отдавна не се чувствам част от парламентарната група на Коалиция “Атака”    
ПарламентСофия. Отдавна не се чувствам част от парламентарната група на Коалиция “Атака”, тъй като всичко беше подчинено изцяло на партия “Атака”. Това заяви пред Агенция “Фокус” Петър Берон заместник-председател на Народното събрание по повод решението му да напусне парламентарна група на Коалиция “Атака”.


По думите му в парламентарната група решенията се взимат някъде другаде, без дори да се съобщават на хората в групата, които са представители на други политически формации. “Ние научаваме решенията от медиите. За това, че Волен Сидеров се е кандидатирал за президент научих от вестниците”, посочи Берон. Според него това не е нормално за една парламентарна група.
Петър Берон посочи, че и редица други неща в политиката на партия “Атака” смята за несъвместими с убеждения, с които са започнали коалиционната си дейност. “Коалиционната ни дейност в парламентарната група постепенно се превърна в пълно господство на партия “Атака” и се стигна дотам, че представителите на останалите политически формации бяха изолирани. Няма смисъл да се стои повече в тази група”, категоричен бе заместник-председателят на Съюза на патриотичните сили "Защита".
На въпрос ще се запази ли “Атака” като коалиция, Берон отговори , че в парламента “Атака” е регистрирана като коалиция, и съгласно правилата остава такава. Според него обаче на практика коалицията вече не съществува.
Посланията, с които ние влязохме в парламента си остават неизменни, каза още Петър Берон. Той допълни, че е защитавал тези идеи в продължение на повече от година и не се е отклонил от тях ни най малко.
Маргарита КОЛЕВА
 


Сходни връзки

Петър Берон: Отдавна не се чувствам част от парламентарната група на Коалиция “Атака” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди