изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:08 EEST
ОТКРАДНАХА ДВЕ ДЮЗИ НА ФОНТАНА В ЦЕНТЪРА    
ОбществоВчера сутринта от общината са установили, че две от дюзите на обновения градски фонтан са откраднати. За съжаление, явно нивото на съзнание на наши граждани не е достигнало до нужната висота, за да се оцени това, което се прави за всички, и да не се изповядва максимата моето си е мое, а чуждото е общо.

 От кметството добавиха още, че все още обектът не е приет от тях от фирмата, изпълнила реконструкцията му - "Фонтани" - Варна, които тази седмица трябва да дойдат и да настроят програматора на водната атракция в центъра на Добрич. Кметството възнамерява за по-голяма сигурност и за опазване на собствеността си да демонтира и другите две дюзи, но в същото време ще направи всичко възможно да не лиши добруджанци от красотата на водната каскада. Може би е време общинските съветници да вземат необходимите мерки за налагане на справедливи глоби на заловените крадци и рушители на общинско имущество, за да върнем красотата и приличието на Добрич - настояване на стотици данъкоплатци.
 


Сходни връзки

ОТКРАДНАХА ДВЕ ДЮЗИ НА ФОНТАНА В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди