изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:36 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани 4 криминални престъпления.


   На 02.10.2006 г. в Първо РПУ Добрич е получено съобщение, затова че неизвестни лица чрез взлом на стъкло, са проникнали в лек автомобил марка "Фолксваген Голф" и са извършили кражба на СД-плеър, мъжки портфейл, лични документи и др. вещи. Автомобилът е бил паркиран в централната част на гр. Добрич.
    По случая е образувано досъдебно производство.
  През изминалото денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са станали- 1 катастрофа с 1 пострадал, и  3 катастрофи с материални щети по автомобилите.
 На 02.10.2006 г., около 11.00 часа е възникнало ПТП в с. Смолница, общ. Добричка, при което л.а. "Трабант", управляван от 71- годишен водач е напуснал пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата е пострадала пътуващата в автомобила 68- годишна жена, която е настанена в МБАЛ гр. Добрич без опасност за живота..
 По случая е образувано досъдебно производство.
 На 02.10.2006г., около 18.00 часа, в гр. Добрич 37-годишен водач на мотопед "Симсон" е паднал на пътното платно. При извършената проверка от служители на Първо РПУ Добрич с техническо средство за алкохол е установено, че същия е управлявал мотопеда си с 1,39  промила алкохол.
 По случая е образувано бързо полицейско производство.
   През изминалото денонощие поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич са  участвали в гасенето на 2 пожара с незначителни материални щети и 1 пожар без щети.
   
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди