изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:31 EEST
Хотелиери искат по-строг контрол за туроператорите    
ИкономикаКранево. Туроператорските фирми трябва да бъдат подложени на по-строг контрол, за да излязат "на светло" нелегалните в бранша.

Това заяви собственичката на хотел в Кранево Даниела Пеловска на въпрос на радио “Фокус”- Варна за загубите на туристическия бизнес от нелицензирани туроператори.
Самата Пеловска заяви, че е подала жалба в РПУ-Албена срещу дейността на няколко туроператорски фирми, които продават почивки на чужденци, без да имат договори със собственици на хотелски бази. Оказало се обаче, че некоректните посредници дори нямат свои офиси. Освен че дублират продадените на летовници почивки, нелегалните туроператори сриват имиджа на хотелите. По данни на Пеловска дори са засечени фирми, които продават по 2 евро нощувка и закуска. Мнението й е, че за да се отстранят от пазара некоректните посредници, адресните карти трябва да се представят на граничните пунктове, а не в имиграционните служби, както е сега.
Йорданка КАЛЧЕВА
 


Сходни връзки

Хотелиери искат по-строг контрол за туроператорите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди