изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:47 EEST
РЕМОНТИ В ОБЩИНА ШАБЛА    
НовиниАктивни строително-ремонтни дейности текат тази есен в цялата община Шабла. Извършва се ремонт на сградата на общинска администрация – покривна конструкция и някои вътрешни помещения.

Предстои да бъде монтиран нов котел, като с това ще се сложи началото на отделянето на отоплителната инсталация, съобщават от кметството. Към момента тя захранва четири сгради – тези на администрацията, новата поликлиника, читалището и спортната зала, но има разработени проекти за ремонт на котелните помещения на последните две. Дейностите по проектите ще продължат и през 2007 година, а през предстоящата зима подаването на топлина ще бъде разпределено между стария и новия котел.

Ремонтни работи се извършват по фасадата на новата поликлиника в част Спешна помощ. Междувременно продължава преустройството на част от спортната зала в Шабла в автогара, тъй като - съгласно последните изисквания, в транспортния възел трябва да има и стая за майки с деца.

Основен ремонт тече и при водоем 500 кубика в с. Дуранкулак, като се прави връзка между водоема и помпената станция и се изпълнява нов водопровод към селото.

Във Ваклино пък със средства от държавния бюджет ще бъде отремонтиран покривът на читалището. През миналата седмица се проведе избор на изпълнител на проекта по наредбата за малки обществени поръчки. Ремонтът ще се осъществи от варненската фирма “Екип” ЕООД. Срокът за изпълнението му е 26 календарни дни в рамките на настоящата година. НДТ

 

 


Сходни връзки

РЕМОНТИ В ОБЩИНА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди