изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:45 EEST
Павел Шопов: Волен Сидеров ще стане президент на първия тур    
ПолитикаВидин. “Волен Сидеров ще стане президент на първия тур”, каза при откриването на предизборната среща с видинчани Павел Шопов, издигнат за вицепрезидент от партия “Атака”, предаде кореспондентът на Агенция “Фокус”. “Тези избори ще бъдат лебедовата песен и на управляващи, и на опозиция”, категоричен бе той.


“Залата във вашия град се пука по шевовете и вие ни посрещате така, както ни посрещат във всички градове в България, въпреки че до момента нямаме създадени структури във вашия град. Ние сме против установеното статукво – България се нуждае от политическа промяна – да бъде свален човекът, който даде мандата за управление на СДС”, обърна се към присъстващите кандидатът за вицепрезидент.
Той коментира и друга актуална тема. “Вчера и днес се тиражират фалшиви социологически данни – ние знаем, че реалните резултати са други. Всичко това се прави с цел да се подготвят предстоящите изборни манипулации. Ние ще призовем евронаблюдатели, за да бъде разкрита лъжата и манипулациите, които неминуемо очакваме да се случат на изборите”, обърна се към залата той. Павел Шопов бе категоричен: “Трябва да си върнем България, която вече ни е отнета”.
Ваня МИНЕВА
 


Сходни връзки

Павел Шопов: Волен Сидеров ще стане президент на първия тур | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди