изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:56 EEST
СПРЯНО Е УКРЕПВАНЕТО НА СВЛАЧИЩАТА В БАЛЧИК    
ЛюбопитноЕдва 20 на сто от обещаните 58 милиона лева е отпуснало екоминистерството до края на годината за укрепителните дейности за застрашените от свлачища обекти в Балчик - каза за НДТ зам.-кметът на града Веселин Николов.

Като капка в морето определи той средствата, които трябва да бъдат усвоени. Още повече, че трудно може да се изчисли сумата, необходима за довършителните работи по "Дамбата" - инфлацията вече е "изяла" предвидените, а цените непрекъснато се променят. Наличните 40 милиона собствени средства били застопорени в "Балканбанк".

КРУШАРСКИТЕ УЧИЛИЩА - БЕЗ ОТОПЛЕНИЕ?
12 милиона лева са необходими, за да се осигури отоплението на учебните заведения в Крушарската община - каза за НДТ зам.-кметът Боян Петров. Парите са само за течно гориво и за закупуването му общината не е получила нито лев. Просветното министерство обаче казало, че няма да позволи да се затварят училища и обещало да търси варианти за финансова помощ. За да получи "обещаното", днес за София заминава г-н Петров, макар че надеждите не са особено големи.

НДТ - 10 октомври 1996 г.

 


Сходни връзки

СПРЯНО Е УКРЕПВАНЕТО НА СВЛАЧИЩАТА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди