изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:17 EEST
Иво Инджев напусна БиТиВи    
НовиниПрез последните години известният наш журналист водеше в ефира на телевизията неделното коментарно предаване “В десятката“.


Припомняме, в последното предаване на 7 октомври Инджев съобщи за получине имейли с информация за недвижими имоти, притежавани от президента Първанов.
Това предизвика незабавна реакция от страна на предизборния щаб на Георги Първанов, които пределиха казаното от Инджев като клевета.

news.bg

bTV прекратява договора си с журналиста Иво Инджев

10 Октомври 2006 

В официално изявление изпълнителният директор на bTV Албърт Парсънс съобщава, че bTV прекратява договора си с журналиста Иво Инджев по взаимно съгласие.
В изявлението се казва още: "Въпреки големият си и безспорен професионален опит и заслужена популярност, водещият на авторитетното публицистично предаване "В Десетката", си позволи грубо нарушаване на журналистическата етика и основни принципи на сериозната журналистика. Изразявам дълбокото си съжаление от факта, че миналата неделя, 8-ми октомври, уважаваният лично от мен журналист погази правилото за непубликуване на непроверена информация, при това от анонимен източник. Редакционната политика на bTV не си е позволявала и няма да си позволи, никакъв компромис с нарушаване световните стандарти за журналистическа етика и морал", пише още в изявлението на изпълнителният директор на bTV.

 

 


Сходни връзки

Иво Инджев напусна БиТиВи | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Иво Инджев напусна БиТиВи
Автор: Anonymous да 2006-10-10 @ 23:53 EEST
a nqkoi dnes zabelqzali nadpisite lepnati po plakatite na g.p. do bolnizata
Иво Инджев напусна БиТиВи
Автор: Anonymous да 2006-10-11 @ 09:18 EEST
Нима този шеф на БТВ е идеален, той не прави грешки, но нали е чужденец си позволява за несъществени неща да уволнява и то по взаимно съгласие кадърен журналист. Няма значение за партия към която някои принадлежи, ние сме българи и трябва да отстояваме нашето. Замислете се и Вие защото с всеки може да се случи същото, независимо, как, къде и по какъв начин, ако не направим нещо за родината си.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди