изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Наред със служебните ви ангажименти, ще ви занимават семейни и лични проблеми. За съжаление те ще ви натоварят повече и ще почувствате умора в края на деня.

ТЕЛЕЦ - Отговорността към семейството и близките ви е важна. Запознанство с една личност ще предизвика интереса ви и ще предприемете стъпки към сближаване.

БЛИЗНАЦИ - С желание и добро настроение ще пристъпите към реализиране на плановете си за деня. Не изливайте гнева си върху невинните си близки, не заслужават.

РАК  - За съжаление напрежението около вас ще се засили, но вие можете да отсявате значимото от маловажното. Укротете емоциите и се съсредоточете върху заниманията си.

ЛЪВ - Съсредоточете се и не позволявайте на недобронамерени елементи да смущават работата ви. Предстоят ви отговорни задачи, изискващи пълното ви посвещаване.

ДЕВА - Ще имате провокации, но не бива да избързвате с решенията си. Оставете времето да работи за вас. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат.

ВЕЗНИ - Днес на работното място са възможни не дотам приятни изненади. Съумейте да защитите интересите си, защото ще има хора, мислещи и действащи различно от вас.

СКОРПИОН - Старателно подготвяйте планираното и не оставяйте място за упреци. Нуждаете се от ведрина около себе си, потърсете подходящи начини да се разтоварите.

СТРЕЛЕЦ - Мобилизирани сте и ще можете да покажете истинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Действайте, без да губите повече време.

КОЗИРОГ - Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ - Новостите ще следват една след друга, отворете се за тях и ги следвайте неотклонно. Повечето от вас ще се чувстват добре и с повишен интерес към другия пол.

РИБИ - Нямате причини за недоволство днес. Шансът ви най-после се усмихва, не го пренебрегвайте. Чувството ви за хумор ще свърши работа, ако все пак срещнете отпор.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Диета под знака на Зодиака

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди