изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:31 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСЪОБЩЕНИЕ за кражба от стопанска постройка в добричкото село Бенковски е получено на 11 октомври във Второ РПУ, съобщават от областна дирекция "Полиция".

Неизвестният извършител е задигнал два електрожена и други вещи. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е досъдебно производство.
 НЕПРАВИЛНО боравене с открит огън е причинило пожар в таванско помещение на жилищна сграда в района на ул. "Батовска" в Добрич, съобщиха от областна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Съобщението е получено на 11 октомври около 16.30 часа. Пожарът е потушен от дежурен екип на Първа РС на "ПБЗН" в Добрич. В резултат на пламъците са унищожени 8 кв. м от покривната конструкция на постройката и част от намиращите се в помещението вещи. Спасено е съседно таванско помещение, както и останалата част от покрива.

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди