изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:22 EET
Взривиха джипа на ортак на Кюлев и Илиев    
Ред и сигурност
  Джипът Мерцедес на Стоян Ненчев - Цеко е умишлено запален тази сутрин в квартал “Кючук Париж“ в Пловдив. Колата е изгоряла почти напълно. При инцидента няма пострадали.


Стоян Ненчев е сред създателите на бившата силова групировка 777 в Пловдив. Името му стана публично известно преди няколко години, когато след скандал в заведение в парк “Отдих и култура“ (Гребната база) бившият полицай Георги Тодоров - Шилето стреля по него и уби бодигарда му Кальо. Шилето е бивш представител на застрахователно дружество “Аполо и Болкан“ и за стрелбата получи минимална присъда, тъй като е болен от левкемия. През август т.г. експолицаят получи втора ефективна присъда - за съучастие в отвличане и заплаха за убийство на 18-годишно момиче от Пловдив. Шилето и Цеко са стари врагове, твърдят източници от полицията. Месеци преди Тодоров да убие бодигарда на Ненчев, неизвестни лица поставиха самоделно взривно устройство пред вратата на апартамента на Цеко в “Кючук Париж“. Заподозрян бе Шилето, но така и не се откри извършителя и поръчителя на деянието. Инцидентът по чудо не взе жертви, но взривът нанесе сериозни материални щети, които бившата 7-ца възстанови. Точно преди една година, през октомври 2005 г., окръжна прокуратура в Пловдив разпореди на полицията да се извършат обиски в домовете и офисите на девет лица, сред които Стоян Ненчев - Цеко. Пловдивските антимафиоти трябваше да издирят данни за връзки между тях и лидери на организираната престъпност, както и вещи, с които са били извършвани престъпления или са били предмет на престъпления. Паралелна проверка предприеха и данъчните, които трябваше да установят имущественото състояние на тези лица, както и да проверят дейността на всички свързани с тях фирми. Двойната проверка започна след показния публичен разстрел на банкера Емил Кюлев и след убийството на президента на ВАИ холдинг Георги Илиев в Слънчев бряг. 
 


Сходни връзки

Взривиха джипа на ортак на Кюлев и Илиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди