изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:50 EEST
СЪВЕТНИЦИТЕ ОТНОВО ЩЕ РАЗГЛЕДАТ ДОКЛАДНАТА ЗА ЦИГАНСКИТЕ СВАТБИ    
НовиниНа предстоящото заседание на Общински съвет Добрич Николай Николов отново ще внесе докладната, която бе гласувана единодушно от всички на септемврийското заседание и по-късно върната за преразглеждане от областния управител, касаеща провеждането на сватби по улиците и междублоковите пространства в града.

Николов ще запознае местните парламентаристи и с проблеми на ДКЦ I. Председателят на ОбС д-р Мирослав Попов предостави на вносителя мотивите на губернатора, а Николов обоснова връщането на докладната в залата с това, че тя е изцяло базирана на променената Наредба 1 на ОбС за реда и сигурността на територията на общината. Като дълга и изобилстваща от точки в дневния ред се очертава октомврийската сесия. Кметският екип ще внесе 8 броя докладни за прекратяване на съсобственост. Местните парламентаристи ще умуват върху избора на ликвидатор на Стоматологичния център в града. Кметът Д. Николова  ще предложи за одобрение от страна на съветниците членството на община град Добрич в Асоциацията на еколозите. Зам.-кметът И. Колев ще внесе докладна за продажба на имоти, собственост на общинското дружество "Тролейбусен транспорт".
 


Сходни връзки

СЪВЕТНИЦИТЕ ОТНОВО ЩЕ РАЗГЛЕДАТ ДОКЛАДНАТА ЗА ЦИГАНСКИТЕ СВАТБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди