изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:00 EET
ПИЯН ШОФЬОР УБИВА СПЪТНИКА СИ    
ЛюбопитноВ ранните часове на 18 октомври 18-годишен загинал на място, след като "Волга" се преобърнала в канавка, съобщиха пътни полицаи.

След употреба на голямо количество алкохол 24-годишният водач на волгата Васил Георгиев я подкарал по черен път между балчишките села Одърци и Безводица, където я преобърнал в резултат на високата скорост. На място загинал 18-годишният Георги Неделчев от с. Одърци, който бил в автомобила. Води се следствие.
 ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ ТРЪГНА КЪМ ПАРЛАМЕНТА
Искането за приемането на Закон за здравното осигуряване, поставено като първо от добричките здравни работници по време на протестните им действия, вероятно ще бъде изпълнено в най-скоро време. На свое заседание от миналата седмица правителството прие законопоректа за здравното осигуряван, през седмицата той ще влезе в парламентарната зала. 70 на сто от здравноосигурителните вноски ще бъдат поемани от работодателите, а 30 - от служителите... Пенсионирате, безработните, социално слабите, затворниците и учащите се до 26 години няма да плащат здравни осигуровки.
НДТ - 21 октомври 1996 г.
 


Сходни връзки

ПИЯН ШОФЬОР УБИВА СПЪТНИКА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди