изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:16 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани  2  престъпления .


  1.На 19.10.2006 година, в РПУ - Албена е получено съобщение, от с. Оброчище, общ. Балчик, за това, че неизвестно лице е извършило кражба на 1500 керемиди от частен дом в същото село.
  В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия от служителите на РПУ-Албена е установен 40 годишен жител на с. Оброчище, който е заподозрян в извършването на престъпното деяние.
  Работата по изясняването на обстоятелствата около случая продължава.
   2.На 19.10.2006 година, след оперативно-издирвателни мероприятия, проведени от служители на РПУ - гр. Тервел, в с. Жегларци, общ. Тервел, е установено 13 годишно момиче от общ. Шабла, обявено 14.10.2006 година за общодържавно издирване. Малолетното момиче се издирвало от служителите на реда на територията на цялата страна, защото след като напуснало дома си, било в неизвестност. Установено е, че спрямо детето няма извършено престъпление. Служителите на полицията са го предали на родитеилте му.
  3.На 19.10.2006 година, във Второ РПУ - Добрич е получено съобщение от с. Бенковски, общ. Добричка, за това, че през нощта на 18/19.10.2006 година в с. Бенковски, неизвестни лица са извършили кражба на около 1 тон газьол от цистерна собственост на училището.
  По случая работят служители на Второ РПУ - Добрич, порвеждат оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.
  Образувано е досъдебно производство.   
     През  денонощието на територията обслужвана от ОД "Полиция" - гр. Добрич  са регистрирани 3 пътно-транспортни произшествия с материални щети по автомобилите.
   Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич не са  участвали в гасенето на   пожар и аварийно - спасителни дейности.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.56 секунди