изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:39 EEST
Волен Сидеров: Остават два дни до края на Догановата ера    
ПолитикаСофия. “Остават два дни до края на Догановата ера”, заяви кандидатът да президент на “Атака” Волен Сидеров на среща със симпатизанти в София, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Сидеров посочи, че кандидат-президентската двойка на “Атака” е обиколила всички областни градове и места, където не са стъпвали политици. По думите му навсякъде той е видял, че българският народ се е събудил и не може да бъде излъган от политическата класа. ”В неделя ще нанесем удар на политическата мафия, от който тя няма да се оправи”, заяви лидерът на националистите.
Той припомни, че е предложил на политически лидери да бъде направен единен фронт срещу настоящия президент, но те не са се съгласили, защото всъщност не искат смяна на статуквото.
Сидеров заяви, че Георги Първанов плаща предизборната си кампания с пари на ДПС и се обърна към множеството с думите: ”Знам, че не сте тук заради кебапчета и бира, а защото ви боли за България”.
Срещата се състоя в Голямата зала на Университета по архитектура, строителство и геодезия /УАСГ/ в столицата .
Сидеров и кандидатът за вицепрезидент Павел Шопов бяха посрещнати от пълната зала със скандирания “Волен - президент” и “Да живее България”.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Остават два дни до края на Догановата ера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди