изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:10 EEST
Избягал затворник, обявен за общодържавно издирване, загина след полицейско преследване край Русе    
НовиниРусе. Избягал затворник, обявен за общодържавно издирване, почина след полицейско преследване край Русе, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Русе.


Тази сутрин около 04.00 часа по главния път Русе – Бяла полицейски автонаряд е забелязал лек автомобил „Опел – Кадет” с русенска регистрация, който се издирва. /„Опелът” е бил противозаконно отнет на 17 октомври в жк „Дружба” 2 в Русе./ Колата се е движела в посока Русе. Полицаите са предприели необходимите действия за осигуряване задържането на автомобила, който след като преминал покрай автонаряда е увеличил скоростта си и се е отдалечил.
Полицейският автомобил също е тръгнал в посока към града и след няколко километра в района на „Мойсев баир” /15-ти км/ полицаите виждат на пътя части от автомобил, разпиляни вещи и човешки тела, както и лек автомобил излязъл вдясно от пътя и паднал в скат. Служителите на реда установяват, че това е автомобилът „Опел” преминал покрай тях. Веднага е подаден сигнал за инцидента в Спешна медицинска помощ, в дежурния център на ОДП – Русе и в пожарната, тъй като след падането колата се е запалила. Предприети са действия за установяване броя на пострадалите хора и оказване на първа помощ. Открити са общо четирима човека, които са били намерени на различни места на пътя извън колата. На място е починало момиче. Установява се самоличността й. Другите трима мъже са откарани от Спешна помощ в МБАЛ, където по късно единият е починал. Починалият е Цветан Симеонов, затворникът обявен за общодържавно издирване, който на 15 юни 2006 година избяга от конвой на “Охрана на съдебната власт” в Русе.
Другите двама Р.Х. /на 19 г./ и Е.Х. /на 17 г./ са настанени за лечение в болницата с различни травми.
Противопожарен екип на Първа районна служба „Пожарна безопасност и защита на населинето” е изгасил пожара. Колата е унищожена напълно.
Участъкът от пътя в района на произшествието бе затворен и се наложи движението да бъде отклонено по обиколни маршрути до 09.50 часа тази сутрин.
На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативно-следствена група. Работата по изясняване на инцидента продължава.
 


Сходни връзки

Избягал затворник, обявен за общодържавно издирване, загина след полицейско преследване край Русе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди