изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:16 EEST
МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ СРИТАХА ОМРЪЗНАЛИТЕ ИМ ПОЛИТВЕЛИЧИЯ    
Коментари  Вчерашните иизбори за президент бяха по-скоро жалки, отколкото комични и затова мога да си позволя да кажа, че мнозинството разочаровани българи сритаха омръзналите им импотентни политически величия, които след 10 ноември 1989 г. превърнаха партиите, Народното събрание, министерствата и цялата държавна машина в личен бизнес, кой с всеки ден все повече отвръщава избирателите.

Станахме свидетели на срамни гледки, като тази гостуваща в България "българска гражданка" да не знае кой е сегашният български президент, но "убедено" да гласува за №... Срамни са фактите да се плащат по 10 лева за един цигански глас за избор на държавен глава. Каквото и да кажа ще е болезнено за управляващите, включително и дясната опозиция, които повечето българи желаят да изметат, за да има най-после стойностна промяна в политическия живот. ЩЕ-то този път можа да излъже много по-малък брой хора, а изборите доказаха, че все повече хора не вярват на обещания и показност, а на реалностите на деня - колко бързо забогатяват депутати, министри и политици и колко недосегаеми,заедно с бандитите, са те за полиция, съд и прокуратура. Предстоят тази и следващата седмица интересни и болезнени анализи, затова нека днес бъдем сдържани и изчакаме точните резултати от изборите. Не се случи нищо случайно на тези избори и следващите дни нека погледнем фактите от няколко камбанарии. Предстои разместване на основните политически пластове в страната. Хората искат нови лица и нови идеи.
А ето и предварителните резултати за изборите в Добричка област преди редакционното приключване на броя. В 20.15 ч. бе обявен краят на изборния ден. Добруджанци гласуваха в 395 секции. В Добрич избирателната активност е 42.56%. В утрешния брой ще публикуваме окончателните резултати, които ще даде РИК. 

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ СРИТАХА ОМРЪЗНАЛИТЕ ИМ ПОЛИТВЕЛИЧИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди