изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:45 EEST
ДОБРИЧЛИИ ГОСТУВАТ НА ТОДОР ЖИВКОВ    
ЛюбопитноНДТ научи, че добричлиите Пламен Георгиев и Иван Пенев, в ролята си на членове на КС на ОПТ, са гостували на бившия първи на БКП и държавен глава Тодор Живков на рождения му ден.

 Повод били също проблемите на България и предстоящите избори за президент... Живков казал, че много е вярвал на Жан Виденов, но "младите момчета не оправдали надеждите, че ще се справят с управлението на България"... Живков споделил, че през последните 7 години най-много му липсвал народът, сред който бил. Приятели сега му били само някои прокурори.
СЕДМОКЛАСНИК "УЖИЛИ" РОДИТЕЛИТЕ СИ С $ 3 500
Жалба, че от дома им са отмъкнати 3 500 щатски долара и 100 дойче марки, подало тези дни в Първо РПУ добричко семейство, научи НДТ. Жалващите се били убедени, че това е дело на сина им, който е седмокласник. Въпросната сума била държана в шкаф, достъпът до който бил свободен за всички от семейството. Малчуганът се възползвал периодично от доверието на родителите си и измъквал зелени банкноти, като изхарчил досега 1 млн. лв.
НДТ - 24 октомври 1996 г.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИИ ГОСТУВАТ НА ТОДОР ЖИВКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди