изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:01 EEST
ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ДОБРИЧ ЗАМИНАВА ЗА ЕСЕКС    
НовиниБългарска делегация, в чийто състав влизат и представители от Добрич, ще бъде на 26 и 27 октомври в графство Есекс, Великобритания. Това съобщи кметът на Добрич Детелина Николова.

Нашето кметство ще бъде представено от Детелина Николова, зам.-кмета по икономическо развитие Галина Митева и директора на дирекция "Икономическо развитие и евроинтеграция" Даниела Милкова, като заедно с тях ще бъдат колеги от Варна и Русе. Българите ще посетят технологичния иновационен център в Есекс, където ще разгледат и китайска техническа изложба. Пред домакините ще бъдат представени отделните региони и техния потенциал. "По време на визитата си ще посетим завод за събиране на отпадъци, както и център за битови отпадъци" - добави още Д. Николова. Българските представители ще имат среща и с работещи в центъра за контрол на трафика и ще бъде почерпен опит в тази насока. Представителите на общините от страната ще посетят и българското посолство в Лондон, а добричката делегация е поискала и среща с лорд Ханингфийлд, допълни още Д. Николова.
 


Сходни връзки

ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ДОБРИЧ ЗАМИНАВА ЗА ЕСЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди