изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:47 EEST
ОТ НОВА ГОДИНА - НОВИ ЦЕНИ НА ВИНЕТКИТЕ    
НовиниВ началото на септември в Държавен вестник е обнародвана новата Тарифа 12, с която се регламентират таксите, които се събират от финансовото министерство по закона за държавните такси, съобщиха за НДТ от регионалното звено "Пътни такси и разрешителни".

Според приетите вече и влезли в сила промени, Агенция "Пътища" не съществува, като на нейно място е сформиран фонд "Републиканска пътна инфраструктура", която е под юрисдикцията на Министерство на финансите. Според огласената вече Тарифа, от нова година ни очакват нови цени на винетните стикери. Годишната винетка за леки коли става 63 лв., вместо досегашните 58 лв. В Категория 1, където са отнесени товарните автомобили с три и повече оси за година, винетката ще е на стойност 782 лв., при досегашна стойност 644 лв., а в Категория 2 - за товарни автомобили с до две оси, новата цена ще е 391 лв., при 322 лв. досега. Към момента все още няма указания дали това ще е окончателния вариант, сподели експерт от регионалното звено. Новите винетни стикери в Добрич се очакват най-рано към средата на следващия месец. Оттам припомнят още, че тези, които имат закупени годишни стикери за 2006 г., могат да се движат по републиканската пътна мрежа с тях до 31.01.2007 г.
 


Сходни връзки

ОТ НОВА ГОДИНА - НОВИ ЦЕНИ НА ВИНЕТКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди