изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:03 EEST
ТОВАРЕН КОРАБ ПОТЪНА КРАЙ КАВАРНА    
ЛюбопитноБългарският товарен кораб "Балканстар 2" потъна вчера по обяд, за броени минути, на 12 мили от нос Калиакра край Каварна - на границата на българските и международните води.

 Около 12.30 часа корабът, с капитан Алекси Алексиев, е подал сигнал за бедствие SOS. Веднага е откликнал арабският кораб "Деним М", който сигнализирал на румънския "Окница", обслужващ платформата... "Деним М" успял да спаси осем души от деветчленния екипаж. Не е намерен само главният механик на българския кораб Стоян Маринов /47 г./.

ДОБРУДЖАНЦИ ПОБЕДИХА ЗА ВОДАТА СИ
От началото на 1997 г. водата ни ще струва 40-50 лева. Цената на водата на добруджанци ще бъде дотирана от държавния бюджет. Това реши вчера - на закрито заседание, Министерският съвет, който обсъди предложението на вицепремиера Дончо Конакчиев за решаване на водния проблем на Североизточна България... Благодарение на подетата от кметския екип на Добрич борба за социално поносима цена на водата в региона, проблемът успя да придобие национално значение.

НДТ - 25 октомври 1996 г.

 


Сходни връзки

ТОВАРЕН КОРАБ ПОТЪНА КРАЙ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди