изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:43 EEST
ХОР НА БЕБЕТАТА НАБИРА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ    
Култура

Различни изяви предстоят за възпитаниците на вокалната студия "Мастер" при СОУ "Св. Климент Охридски"



Нови талантливи попълнения набира Хорът на бебетата при вокална студия "Мастер". Това съобщи едната от ръководителките на студията Стефка Василева. Необходими са две момчета и четири момичета на възраст между три и половина и шест години. Желателно е родителите на децата предварително да са преценили техните музикални способности, но при всички случаи желаещите ще минат прослушване. То се състои всеки понеделник и четвъртък от 16.30 в заседателната зала на СОУ "Св. Климент Охридски". Последната изява на Хора на бебетата бе в София, в най-новото предаване на телевизия "7 дни", озаглавено "8 плюс" и предназначено само за малки деца и само за български детски песни. Нашите малчугани много впечатлили екипа на предаването. Децата изпълнили четири песни - "Песен за семейството", "Крокодил", "Приятелство", "Пролет иде", разказа Стефка Василева.
Нови изяви предстоят и за останалите талантливи възпитаници на вокалната студия "Мастер", които в момента работят върху обогатяване на репертоара си. Разбира се, вече се мисли и за предстоящите коледни и новогодишни празници и разучаването на нови песни, свързани с тях. Предстои също участие във фестивал в България, както и турне в чужбина, но подробностите около тях засега се пазят в тайна, сподели още Стефка Василева.

 


Сходни връзки

ХОР НА БЕБЕТАТА НАБИРА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди