изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:01 EEST
ПРЕДЛАГАТ МАРГАРИТА РУСЕВА ЗА НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ"    
ОбразованиеРъководството на СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич е предложило преподавателката Маргарита Русева за наградата "Константин Величков". Това съобщи за НДТ директорката на учебното заведение Юлияна Герасимова.

Предложението е изпратено в Регионалния инспекторат по образование, където се събират номинации от училищата и ще бъдат изпратени в МОН.
Маргарита Русева е преподавател по солфеж, начална хармония и класическо пеене и диригент. В СОУ "Св. Климент Охридски" работи от 20 години. Ръководител е на Младежкия смесен хор към училището.
Ежегодната награда за учители "Константин Величков" е учредена миналата година от министъра на образованието и науката доц. д-р Даниел Вълчев. Идеята е всяка година на 1 ноември учители, постигнали високи резултати в професионалната си трудова дейност и дали принос за развитието на образователното дело, да бъдат удостоявани с отличието.
 


Сходни връзки

ПРЕДЛАГАТ МАРГАРИТА РУСЕВА ЗА НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди