изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:49 EEST
И ПРЕЗ 2007 ГОДИНА НАП ЩЕ ПРАЩА СЪОБЩЕНИЯ    
НовиниМиналата седмица е подписано споразумение между Националното сдружение на общините и Министерство на финансите, според което и през 2007 г. Националната агенция по приходите ще разпраща съобщенията на гражданите за дължимите местни данъци и такси. Това обяви вчера, на оперативка, кметът на Добрич и член на УС на НСОРБ Детелина Николова.

Сдружението постави този въпрос пред министъра на финансите Пламен Орешарски по време на провелата се наскоро четвърта поредна годишна среща на местните власти. След тази среща Д. Николова заяви, че досега държавата е давала 1 800 хил. лв. за разпращането на съобщенията на гражданите за дължимите местни данъци и такси. Предвид липсата на модерен софтуер, както и информационни бази от страна на общините, те трябваше да осигурят за тази дейност ресурс в размер на 5 700 хил. лв., добави още Николова. Вчера кметът на Добрич заяви, че през следващата година ще се работи целенасочено от всички общини, съвместно с усилията на агенцията по приходите, за да може през 2008 г. кметствата да поемат и това си задължение.
 


Сходни връзки

И ПРЕЗ 2007 ГОДИНА НАП ЩЕ ПРАЩА СЪОБЩЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди