изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:09 EEST
ЗАМ.-КМЕТ НА ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ТОМБОЛА В ЛОНДОН    
НовиниЗам.-кметът на Добрич Галина Митева, която заедно с добричкия градоначалник Детелина Николова миналата седмица беше на посещение в графство Есекс, е спечелила бутилка българско вино на томбола в Лондон. Това разкри самата тя на вчерашната оперативка в кметството. Припомняме, че миналата седмица Д. Николова заедно с Г. Митева бяха на двудневно посещение в графство Есекс, Великобритания. В рамките на работната визита Детелина Николова представи инвестиционните възможности на Община Добрич.

Посещението бе организирано съвместно с представители на общините Варна и Русе. Българската делегация е посетила Технологичен иновационен център, китайска техническа изложба и завод за събиране и обработка на отпадъци. Според предварителната програма, по време на визитата нашата делегация се е запознала и с Център за организация на транспорта в Есекс и е провела срещи в българското посолство в Лондон.
Двете добрички градоначалнички са имали също така възможността да участват в промоцията на България, проведена в Британския пресклуб със съдействието на българското посолство в Лондон. "В рамките на промоцията бе организирана томбола, като билетът за нея бе 1 лира. Купих си два, като от единия спечелих бутилка българско вино" - разказа Г. Митева. Двете дами подарили бутилката родно вино на члена на камарата на лордовете и министър на транспорта в сянка лорд Ханингфийлд.
 


Сходни връзки

ЗАМ.-КМЕТ НА ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ТОМБОЛА В ЛОНДОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди