изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:09 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ    
Туризъм"Албена" АД вече обяви цени за активния зимен сезон за хотела си в Швейцарските Алпи - "Маските".  За периода от 1 декември до 23 декември възрастните заплащат 46 евро на ден за настаняване в двойна стая, на база полупансион - нощувка със закуска и вечеря.

Ако пък искате да сте настанени в самостоятелна стая, то тогава на ден на същата база ще ви излезе 60 евро на човек, съобщават още от дружеството. Децата ползват намаление, като до 6 години малчуганите, настанени в стаята на родителите си, заплащат 14 евро на ден. При същите условия по-големите - от 7 до 14 години, плащат 21 евро.
От дружеството обявиха вече и цените за Коледните и Новогодишни празници за периода от 24 декември до 2 януари. Възрастен ще трябва да плати, на база полупансион, за настаняване в двойна стая 49 евро. Допълнително се заплаща и празничната вечеря в Коледната или Новогодишна нощ, като тя излиза 13 евро на човек. За децата са предвидени намаления, както за настаняване, така и празнични вечери.
Курортът  "Анзер" се намира над река Рона в сърцето на Вале - един от най-красивите швейцарски кантони, на 1500 м над морското равнище и на 179 км от Женева. Дванадесет планински върха, високи над 4000 м обграждат Анзер. На 15 километра е и известният курорт "Кранс Монтана" - с 200 км ски-писти и прекрасни вили на известни личности от цял свят. Централната част на Вале е най-слънчевият район в Швейцария. Зимата е съпроводена от обилни снеговалежи, започващи от средата на месец ноември.
Хотел "Des Masques" - "Маските", се намира на самия централен площад на Анзер. Комплексът разполага с 90 легла, ресторант със 100 места (бюфет и а-ла-карт с интернационална и българска кухня), бар с 20 седящи места, лоби с камина, конферентна зала с 30 места, гардероб за ски и паркинг. Около Анзер са разположени 40 км ски- и сноуборд-писти, на височина от 1500 до 2500 метра и над 10 лифта. До кабинковата въжена линия, намираща се на 350 м от комплекса, е осигурен постоянен транспорт с автобус на хотела.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди