изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:57 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПЕТЪР СТОЯНОВ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ    
ЛюбопитноВ края на януари 1997 г. новоизбраният президент на България Петър Стоянов ще положи клетва пред парламента. Той е роден на 25 май 1952 г. в Пловдив.

Дипломира се като юрист през 1976 г. в СУ "Св. Климент Охридски". Бил е зам.-министър на правосъдието в правителството на СДС... Спечели предварителните избори на демократичните сили за президент, в борба с досегашния президент на България Желю Желев.

ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ С ДЪРЖАВНО ЖИТО НИЩЯТ СЛЕДОВАТЕЛИ
Допреди няколко месеца у нас проблем бе осигуряване на населението с хляб до нова реколта. Причина за това се оказаха изнесените през 1995 г. огромни количества зърно от страната. Част от тях изтекоха и през пристанището в Балчик, където съмнителни фирми и с неоправдано високи квоти за износ се надпреварваха да товарят кораб след кораб. Както НДТ писа, в ограбването на насъщния на българина активно е участвал и бившият управител на "Житомел" в Балчик Тодор Добрев, срещу когото е образувано следствено дело.

НДТ - 4 ноември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПЕТЪР СТОЯНОВ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди