изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:51 EEST
СЛАВИ СЕРБЕЗОВ БЕ ГОСТ НА 5-ГОДИШНИНАТА НА ЧЕШКАТА КАМАРА НА СЪДЕБНИТЕ ЕКЗЕКУТОРИ    
НовиниВ края на миналия месец - по специална покана от страна на Камарата на частните съдебни екзекутори в република Чехия, на посещение там бе частният съдебен изпълнител от Добрич и член на българската Камара Слави Сербезов.

Повод за поканата бил 5-ият рожден ден на колегите му в Чехия, като заедно с него на тържеството са присъствали представители от Румъния, Словакия, Полша, Унгария, Франция, както и президентът на съдебните изпълнители на Европа Жак Иснар, разказа за НДТ самият Слави Сербезов. "Бяхме приети много топло от колегите. Самата церемония, както и дискусиите, които бяха предвидени по програма, се проведоха в сградата на чешкия парламент. На тях присъстваха председателят на чешкото народно събрание, както и министърът на правосъдието Иржи Поспешил. Колегите споделиха, че първоначално са подходили много скептично към тази специфична дейност - на частния съдебен екзекутор, както се нарича в Чехия, но сега вече имат огромен ръст. През 2001 г. са били извършени едва 961 екзекуторски изпълнения, докато само досега за тази година техният брой е 331 хил." - разказа още Сербезов. Във втория ден частните съдебни изпълнители от страните на централна и източна Европа се срещнали с кмета на Прага в залата на кметството. Като цяло срещата е протекла на тема "Съдебното изпълнение - практически опити и бъдещи насоки в областта на съдебните практики в ЦИЕ". На всички гости домакините подарили по един почетен юбилеен медал.

 

 


Сходни връзки

СЛАВИ СЕРБЕЗОВ БЕ ГОСТ НА 5-ГОДИШНИНАТА НА ЧЕШКАТА КАМАРА НА СЪДЕБНИТЕ ЕКЗЕКУТОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди