изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:43 EEST
“Антена”: Изнасилената българка е отстранена от училище за пет дни    
НовиниАтина. Шокиращо решение взеха учителите от училището в Амаринтос на остров Евбея да отстранят от учебни занятия за пет дни 16-годишната българка, изнасилена от свои съученици, съобщи гръцката телевизия “Антена”.

Учителският съвет е наложил наказание от пет дни отстраняване от училище както на четиримата обвинени в изнасилването на момичето, така и на самата пострадала, докато момичето, записало сцената с мобилен телефон, не е получило никакво наказание. Доводите за решението са, че българката била последвала приятеля си в тоалетната на училището.
Същевременно учителите са отказали на майката на българката да се срещнат и да разговарят с нея. От министерството планират да поставят до семейството социални служители и психолози, да им окажат финансова подкрепа, като се проучва и възможността да им бъде предложено да се преместят да живеят другаде.
Майката и момичето са били посетени от представител на кабинета на президента Каролос Папуляс, като интерес към случая е проявил и гръцкият архиепископ Христодулос, посочва телевизията.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

“Антена”: Изнасилената българка е отстранена от училище за пет дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди