изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:38 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЪОРЪЖЕН ОТ МАТЕМАТИКАТА ПРЕБИВА СЪУЧЕНИКА СИ    
ЛюбопитноВъоръжен с газов пистолет единадесетокласник от природо-математическа гимназия "Иван Вазов" в Добрич пребил, в съучастие със свой приятел, съученик от съседен клас.

Инцидентът станал в сряда - 30 октомври. По време на голямото междучасие - около 15 часа, двамата побойници нахлули в учебния кабинет и извършили наказателната акция пред очите на онемелите съученици... Причина за разправата била, че жертвата... прередила един от биячите си малко преди това в стола на гимназията. Пострадалото момче било настанено в добричката болница с мозъчно сътресение, изписано е и според родителите му вече е добре.
ТРАКТОРИ ПРЕДИЗВИКВАТ КАТАСТРОФИ
Трактор, движещ се без светлини, е станал причина за тежко произшествие на 1 ноември, при  което двама души са настанени за лечение в добричката болница... Около 19.30 часа, по пътя Добрич-Славеево, в селскостопанска машина се врязва "Форд Ескорт". В следствие на удара водачът е с фрактура на тазобедрената става, с комоцио била настанена в болница и спътницата му.
НДТ - 5 ноември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ВЪОРЪЖЕН ОТ МАТЕМАТИКАТА ПРЕБИВА СЪУЧЕНИКА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди