изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:46 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са  регистрирани 4 престъпления и произшествия .


  На 02.11.2006 година, на територията на община Шабла и община Балчик, област Добрич, от служителите на сектор "Икономическа полиция" при ОД "Полиция" - Добрич, РПУ - Шабла и РПУ - Балчик, се проведе специализирана полицейска операция срещу лица притежаващи  стоки без акцизен бандерол, какъвто се изисква по закон.
   По време на операцията служителите на полицията са открили и иззели от частен дом в с. Смин, общ. Шабла, цигари и алкохол без надлежният бандерол. По предварителна оценка търговската стойтост на цигарите е около 12 хил. лева. При претърсване на складово помещение в гр. Балчик, от служителите на реда са намерени около 80 литра различни марки спиртни напитки, без бандероли, прикрити в пластмасови буитлки.
  Активната работа на полицията по изясняването на случаите продължава. Образувани са две досъдебни производства по чл. 234 ал.1 от НК.

  На 02.11.2006 година, в РПУ - Тервел е получено съобщение от ДДС - Тервел, за това, че в землището на с.Орляк, общ. Тервел е извършена незаконна сеч на дърва за огрев. От неизвестни лица са отсечени и са извозени около 60 акациеви дървета.
  По случая работят служители на РПУ - Тервел, провеждат оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.
  Образувано е досъдебно производство. 
                                                                    
       
    Регистрирани 5 пътно-транспортни произшествия с нанесени материални щети по автомобилите, съответно четири в гр. Добрич и едно на територията на общ. Добричка.
  
  
   Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич   са   участвали в гасенето на 2  пожар.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди