изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:41 EEST
Венцислав Върбанов е новият главен секретар на БЗНС-НС, Мозер ще бъде председател    
ПолитикаСофия. БЗНС-НС е първата политическа сила в България, която ще влезе в ЕС с изцяло нова програма, отговаряща на предизвикателствата, пред които страната ни ще бъде изправена. Това каза новият главен секретар на партията Венцислав Върбанов след редовния конгрес на БЗНС-НС, предаде репортер на Агенция "Фокус".


На конгреса е бил приет и новият устав на партията, и е избран нов председател в лицето на Анастасия Мозер (която досега беше главен секретар на земеделците).
На конгреса е решено да бъде увеличен броят на членовете на Постоянното присъствие до 14 души. В новия устав на БЗНС е записано, че общинските ръководства ще имат разширени правомощия, а общинските председатели ще влизат в областните ръководства.
Върбанов уточни, че след убийството на председателя на БЗНС Александър Стамболийски в структурата на партията не е имало длъжност председател. По думите на Върбанов оттук нататък главният секретар ще се занимава с вътрешнополитическите въпроси на партията, а председателят ще е лидер или лице на организацията.
Галина ГИРГИНОВА
 


Сходни връзки

Венцислав Върбанов е новият главен секретар на БЗНС-НС, Мозер ще бъде председател | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди