изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:17 EEST
Мис Великобритания се снима скандално в Плейбой    
Любопитно
Не е спокойно в Обединеното кралство. Последният скандал се разгоря около "Мис Великобритания 2006". Коронованата на 12 октомври Даниел Лойд, гадже на ветерана в английския футбол Теди Шерингам, се разголи за декемврийския брой на списание "Плейбой", предаде БГНЕС.


  Въпреки че според ценители качеството на снимките е от най-висока класа, Даниел може да бъде лишена от титлата си на красавица №1 на Острова. По договор една календарна година след короноването й тя не трябва да се разголва по вестници, списания, телевизия и т.н. За прегрешението ефектната брюнетка ще получи от "Плейбой" официален хонорар от 100 000 паунда. Организаторите на конкурса за най-красива британка вече са в шок от постъпката на 22-годишната Даниел и смятат да й отнемат титлата. Подозира се, че заради скандалната реклама на предстоящия декемврийски брой на "Плейбой" Даниел е получила и тлъста сума на ръка. Още при избирането на Лойд за №1 тръгнаха неприятности, тъй като самият Теди Шерингам бе член на журито. 40-годишният нападател е по футболните терени като играч от 1984 г. и според статистиката е отбелязал 344 попадения в кариерата си. Шерингам продължава да играе в Уест Хям, където за над 60 изиграни срещи има 22 гола. Отборът обаче има само две победи в Премиършип този сезон от 10 мача преди днешния сблъсък с Арсенал. Гафовете на Лойд продължиха обаче и от аспект на интелекта й при публичните изяви. Наскоро в телевизионното шоу по "BBC" "Проверете нацията", където бе тя поканена да участва заедно с приятеля й Шерингам, красавицата нарече Уинстън Чърчил "първият чернокож президент на САЩ".
 


Сходни връзки

Мис Великобритания се снима скандално в Плейбой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди