изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ



ОВЕН -  Важни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. В никакъв случай не се поддавайте на раздразнителността си, особено към добре настроените към вас.

ТЕЛЕЦ - Финансовите ви приходи ще ви помогнат да осъществите желанията си и да станете по-великодушни към онези, чиито възможности са по-малки от вашите.

БЛИЗНАЦИ - Търпеливо и с желание ще покажете на какво сте способни. Това е най-доброто, което на този етап можете да направите за себе си. Възползвайте се от шанса.

РАК - Не губете времето си в самонаблюдения, заемете се с важните си задачи. Ще се почувствате чудесно, ако се потопите в бизнеса, в професионалните си дела и начинания.

ЛЪВ -  Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пазете силите и здравето си.

ДЕВА - Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.

ВЕЗНИ -  Денят е благоприятен за делови изяви и сключване на сделки. Погълнати от работата си времето ви ще минава бързо и няма да се разсейвате с маловажни неща от бита.

СКОРПИОН - Парите са добра мотивация за вас в днешния ден. Доброто ви настроение ще помогне за ведрата атмосфера наоколо и ще накара всички около вас да се усмихват.

КОЗИРОГ - Въздържайте се от необмислени приказки и не се доверявайте на непроверена информация. Промяната в настроението у другите няма да ви се отрази негативно.

ВОДОЛЕЙ - Философски ще прозрете, че не бива да си хабите енергията в безсмислени спорове. Посветете се на работата си и не губете време за страничните неща.

РИБИ - Можете елегантно да се справите в деликатна ситуация, не бъдете агресивни към заобикалящите ви. Радостта от постигнатото ще направи щастливи всички ви наоколо.

СТРЕЛЕЦ -  Денят ще ви изненада много приятно. Сами ще решавате дали да се възползвате от възможностите, които ви се откриват. Започвате да гледате по нов начин.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди