изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:44 EEST
“Аарец”: Пратете палестинците в България, там ги искат    
По светаЕрусалим. В свой материал, поместен в днешния брой на израелския ежедневник “Аарец”, се посочва, като разрешение на кризата между евреи и палестинци, на вторите да бъде предложено да се преместят в България, където те ще се съгласят да отидат и ще бъдат приети.


Коментирайки изявленията на наскоро включилия се в управляващата коалиция в Израел лидер на ортодоксалната партия “Наш дом Израел” Авигдор Либерман, който през последните няколко дни направи серия предложения за разрешаване на конфликта в палестинските територии, сравнявайки ситуацията с Чечня и Кипър, журналистът разговаря с лидера на друга ортодоксална партия “Национален съюз” Бени Елон, според когото всяко палестинско семейство ще се съгласи да изостави дома си и да замине за България или Босна срещу 100 000 долара.
"Проверил съм. Има много страни, като България или Босна, които са готови да ги приемат (бел. ред. - палестинците). Когато едно семество със 100 000 долара пристигне там, то е желано и живее охолно. В наши дни домакинствата в Газа живеят в ад. Те трябва да бъдат окуражени да заминат", заявява депутатът от израелския парламент Бине Елон.

http://www.focus-news.net/

 


Сходни връзки

“Аарец”: Пратете палестинците в България, там ги искат | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“Аарец”: Пратете палестинците в България, там ги искат
Автор: Anonymous да 2006-11-07 @ 11:44 EET

Ей, че го измислил.....Направо с калашниците си ли ще идват?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди