изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:39 EEST
Варненският апелативен съд остави под стража обвинен в притежание на наркотични вещества с цел разпространение    
Ред и сигурностВарна. Варненският апелативен съд (ВАС) остави без уважение жалбата на Момчил Желязков, постъпила срещу определение на Окръжен съд - Добрич, с което на 26-годишния гражданин е била наложена мярка за неотклонение “задържане под стража”, съобщиха от ВАС.

Желязков, заедно с още две лица - Драгомир Йорданов и Николай Костов, е бил обвинен в притежание на наркотични вещества с цел разпространение. Обвинението е било повдигнато, след като на 27 октомври, тази година в дома на Костов са били намерени З пакетчета с амфетамин. От дома на Желязков, който е осъждан многократно за престъпления против собствеността, органите на реда са иззели канабис. Желязков е обвинен в това, че е извършил деянието в условията на опасен рецидив.
След като изслуша становищата на страните и събраните по делото доказателства, въззивната инстанция прецени, че мярката за неотклонение е правилна, законосъобразна и следва да бъде потвърдена.
Определението на Варненския апелативен съд, с което мярката за неотклонение, взета по отношение на Желязков беше потвърдена, е окончателно и не подлежи на обжалване.
 


Сходни връзки

Варненският апелативен съд остави под стража обвинен в притежание на наркотични вещества с цел разпространение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди