изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:05 EEST
ДНЕС АЛБЕНА ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРИ ВРАТИ    
ТуризъмСезон'2007 комплексът ще открие с идването на Баба Марта


Днес официално затвори врати и хотелски комплекс "Добруджа", който работи по балнеологични и здравословни програми, съобщиха за НДТ от курорта. Последните гости на комплекса бяха от програма "Витал" и туристи от Германия, добави Гергана Занева - мениджър продажби в дружеството. "За целия пролетно-есенен сезон 3 хиляди българи са посетили Албена, като са ползвали програмата за отслабване "Витал" - разказа Занева. Курортът я предлага едва за втора година и според статистиката тя се радва на все по-голям интерес. Сред по-известните гости на комплекса, които са свалили малко килограми чрез "Витал", са бившият министър на икономиката Лидия Шулева, както и собственикът на "Дарик радио" Радосвет Радев, разкриха още от курорта.
"Добруджа" работи от години с германски туроператори, които ползват балнеопрограмите, разработени от специалистите в "Медика" - Албена. "Основно се търсят авторевматичните програми, които са за възраст 60+ и 70+. Те са разработени предимно за ставни заболявания, като сред най-търсените процедури са калните бани, електропроцедури, различни видове вани" - добави още Занева. Новият сезон Албена ще посрещне още на 1 март, когато пръв ще отвори врати отново хотел "Добруджа". Първите гости, които Албена ще посрещне, са от Германия - с немския туроператор "Вир райзен". На 7 март се очакват да пристигнат между 100-150 души, добави мениджърът по продажбите.
 


Сходни връзки

ДНЕС АЛБЕНА ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРИ ВРАТИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДНЕС АЛБЕНА ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРИ ВРАТИ
Автор: Anonymous да 2006-11-09 @ 13:02 EET

Понятието "гости" считам, че е малко неточно. Лидия Шулева и Радосвет Радев де факто и де юре са си собственици на КК"Албена" така че са били у дома си?! :)))

ДНЕС АЛБЕНА ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРИ ВРАТИ
Автор: Anonymous да 2006-11-12 @ 04:20 EET

Добре!

Кой и как приватизира Албена?

Ей това се питам?

40  години ние я строихме,сега други се облажват

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди