изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20.12.2008    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20.12.2008


ОВЕН - Дори и да ви се иска да забавите темпото на работа днес, няма да ви се отдаде. Навлизате в ускорено време и събитията ще се случват едно след друго, дори непланирано.

ТЕЛЕЦ - Подредете приоритетите си, така щото да отделите еднакво внимание на всичките си задачи. Успешно реализирана сделка ще ви върне отново доброто настроение.

БЛИЗНАЦИ - Активността ви е очевидна и това ще се отрази на работата ви. Намерете сили в себе си, за да преодолеете емоциите и да придвижите напред личен ангажимент.

РАК  - Предстоят ви сериозни ходове, които не трябва да отлагате. Ще имате приятелска подкрепа и направления към новости, по-високи доходи и материални придобивки.

ЛЪВ -  Отдавна отлаган от вас проблем ще намери решението си днес и това ще ви спести по-следващи главоболия. Някой от роднините ще поиска компетентен съвет или пари.

ДЕВА - Не отказвайте подкрепата си на близък, той има своите основания да ви моли за помощ. Не забравяйте - близките ви имат принос за доброто ви самочувствие.

ВЕЗНИ - Качествата ви са безспорни и скоро ще получите добра оферта, позволяваща ви бързо повишаване на доходите. Не оставяйте нищо на случайността, а действайте.

СКОРПИОН - Дайте най-доброто от себе си и с последователност в действията си ще постигнете всичко. Хроничните ви страдания ще облекчите, ако следвате режим.

СТРЕЛЕЦ - Професионалните предизвикателства ще ви направят силни и ще повишат увереността. Други ще се вълнуват от присъствието на специален човек.

КОЗИРОГ - Предстои значително подобрение на финансовото ви състояние. Обичта на любимите ви хора ще поддържа духа ви висок и настроението повече от отлично.

ВОДОЛЕЙ - Няма да ви липсва енергия и желание за активност на работното ви място. И то защото сте мотивирани да докажете най-после правилността на своите идеи.

РИБИ - Бъдете много внимателни и следвайте целите си. Превърнете в партньори хората, с които трябва да работите и ще имате поддръжници за бъдещи съвместни начинания.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20.12.2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди