изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:47 EEST
Левски победи Локомотив Пловдив с 3:1    
СпортПловдив. Шампионите от Левски победиха с 3:1 и все още са начело на временното класиране в TBI “A” групата на България, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Левски поведе в 19-та минута на мача с гол на френския халф Седрик Бардон. Той получи топката пред наказателното поле от Христо Йовов и със силен удар я прати в мрежата на вратаря Стоян Колев. Двата отбора имаха няколко положения за гол преди края на полувремето, но не успяха да се възползват. През втората част паднаха нови три попадения. Първо след спорен фаул на границата на наказателното поле Христо Йовов отбеляза, а няколко минути по-късно Даксон Да Силва намали за 1:2 от идентична ситуация. Отново Йовов бе точен след много добра контраатака само няколко минути по-късно. Той излезе от дълбочина, премина през един от защитниците на Локомотив и покрай вратаря Колев прати коженото кълбо в мрежата. Победата носи нови три точки за “сините” и те вече събраха 35, като са едноличен лидер в групата на майсторите. Локомотив остава със 17 точки на 7-мо място.
 


Сходни връзки

Левски победи Локомотив Пловдив с 3:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди