изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:05 EEST
ЗА ШЕСТИ ПЪТ КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ - ДОМАКИН НА ДЕНЯ НА ДИАЛОГА    
НовиниШестият ден на диалога между законодателната и местната власт ще се проведе днес. По този повод кметът на Добрич Детелина Николова е изпратила покани за участие в Деня на диалога до седемте народни представители, областния управител, председателя на Общинския съвет и кметовете на всички осем общини от област Добрич, съобщиха от пресслужбата на кметството.

Срещата е насрочена за днес, като ще бъде отворена за представители на неправителствени организации и граждани. Темата на шестия Ден на диалога между законодателната и местната власт е "Новият мандат на местната власт - с нова законова рамка за развитие на местното самоуправление и децентрализацията". Ще бъдат дискутирани въпросите за обновената законова рамка и новия Закон за местното самоуправление, нови данъчни правомощия към променени данъчни закони и очаквания на общините от макрорамка на бюджет 2007. По традиция Денят на диалога се провежда едновременно във всички градове - областни центрове. Целта на ежегодните дискусии е да се постигне ползотворно взаимодействие и обща ангажираност в подобряване на законодателната база на местното самоуправление.
 


Сходни връзки

ЗА ШЕСТИ ПЪТ КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ - ДОМАКИН НА ДЕНЯ НА ДИАЛОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди