изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:06 EEST
ИМЕТО КАВАРНА СЕ АСОЦИИРА С РОК ФЕСТИВАЛИ    
НовиниИ в чужбина, и у нас името Каварна се асоциира с музикалните рок фестивали, които се провеждат в морския град. Това е първото, което изниква в съзнанието на хората, когато чуят или видят някъде изписано името Каварна. На второ място, градът, който е известен като Столица на рока, се свързва с името на кмета Цонко Цонев заради активното му присъствие в медийното пространство. Това твърди в свое проучване екип от Европейския институт, който разработва проект “Планиране на местното икономически развитие на община Каварна”.

 Проектът се реализира в рамките на програма “Активи услуги на пазара на труда” и се финансира от Световната банка.

   Експертите, които изготвят плана за икономическото развитие на общината, представиха в рамките на третият – последен компонент на проекта, комуникационната стратегия на общината.  От изложението им, което представиха пред аудиторията, стана ясно, че на трето място те поставят нестандартния, различен модел на предлагане на туристическия продукт.

Пред аудиторията, която за съжаление се състоеше от десетина служители от общинската администрация и представители на общинските медии, бяха посочени и конкретни комуникационни цели, ключови послания и други техники, които трябва да вдъхнат увереност на инвеститорите да си оставят парите в общината.  От аудиоизложението на специалистите стана ясно, че са работили задълбочено и познават в детайли особеностите в развитието на община Каварна, особено в комуникационната област. Проектът приключва в края на месец ноември. Предвижда се екипът да изнесе отчет, в който ще обобщи направеното през първите три етапа и ще предаде разработката на общината. Дано нейното ръководство да намери време да се запознае с тях, защото посланията, които отправя екипът на Европейския институт, са адресирани към ръководството на общинската администрация и към общинските съветници, а не само към служителите от отдел “Европейска интеграция”.

Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

ИМЕТО КАВАРНА СЕ АСОЦИИРА С РОК ФЕСТИВАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди