изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:38 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниМИНАЛАТА седмица е била проведена среща между работодателите в Северната промишлена зона, представители на кметския екип и управителя на "Тролейбусен транспорт", съобщиха вчера на оперативка в кметството. Тема на срещата е бил намалелият пътникопоток и реализираните загуби от превозвача. Преди да бъде направена редукция на транспортната схема, още веднъж ще бъде обсъден проблемът с работодателите в района, заяви зам.-кметът Галина Митева.

ЗАМ.-КМЕТЪТ по устройство на територията арх. Пламен Ганчев се е срещнал с експерти от общинската мрежа за енергийна ефективност, които са посетили Добрич. В рамките на срещата са били обсъдени реализираните енергоефективни мерки на територията на община град Добрич, добави арх. Ганчев. Обсъдено е било и какви обекти могат да бъдат подготвени за кандидатстване пред фонд "Козлодуй".
КМЕТСТВОТО е започнало пълен преглед на осветлението в града. Продължават работите по тротоарните настилки на три места още в града, информира зам.-кметът по устройство на територията Пл. Ганчев. Във връзка с благоустройствените мероприятия, които общината извършва, зам.-кметът Пл. Ганчев добави още, че вече са готови общо 140 пейки от двата типа - градински и тип "Добрич", които ще бъдат монтирани през пролетта в града.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди