изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:56 EET
34 ОБЕКТА ЩЕ РЕМНОТИРА "ВиК" В ОБЛАСТТА СЪС СВОИ СРЕДСТВА    
Новини34 водопровода ще бъдат подменени със средства на "ВиК" - Добрич, съобщи за НДТ управителят на водното дружество Величко Василев. Средствата са част от кредита, който фирмата изтегли за погасяване на задълженията към електроразпределителното дружество, добави Василев.

Специалистите на фирмата са извършили анализ и са подготвили списък с най-належащите ремонти, като само в Добрич подменените водопроводи е планирано да бъдат 16 на брой, добави управителят. В. Василев припомни още, че като цяло мрежата на територията на областта е много стара. "Тя е изградена през 50-те години на миналия век и не е извършван основен ремонт. Това е причината и за честите аварии" - добави В. Василев.
През тази седмица започва и доставката на потопяеми и хоризонтални помпи, които фирмата закупи също със средства от кредита. Дружеството работи и по подобряване на събираемостта от физически и юридически лица. "Седмично се завеждат по 30-40 дела през съдия-изпълнител" - каза още Василев.
 


Сходни връзки

34 ОБЕКТА ЩЕ РЕМНОТИРА "ВиК" В ОБЛАСТТА СЪС СВОИ СРЕДСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди