изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:46 EEST
НЕМСКАТА ФИРМА "ОВА" СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ НА ДОБРИЧ    
НовиниПрезентацията бе организирана със съдействието на Областното представителство на Българска строителна камара Добрич

Снощи в Добрич се представи немската фирма, производител на окачени тавани  "ОВА". Презентацията бе организирана от представителя за България "Баудент" ООД с управител Иван Туджаров и от Областното представителство на Българска строителна камара с председател Илия Михайлов. За НДТ И. Михайлов заяви, че са поканени да присъстват всички членове на камарата, както и членовете на Камарата на архитектите в Добрич с председател арх. Димитрина Коева и Камарата на инженерите с председател инж. Янко Радев. Презентацията на  продуктите на "ОВА" бе представена пред строителните специалисти от областта от Александър Мюлер, мениджър за Източна Европа. Строители, архитекти и инженери се запознаха с историята на "ОВА", традициите и последните новости, които фирмата предлага.
Първоначално фабриката, базирана в Аморбах, Оденвалд, е започнала работа през далечната 1948 г., когато е произвеждала едва 3000 кв.м дневно дървесно-влакнести плоскости. С бързи темпове тя се развива и през 1952 г. вече започва производството на дървесно-влакнести акустични плоскости. С навлизането на модерните технологии "ОВА" започва производството на плоскости от биоакустична минерална вата. Днес дневно се произвеждат по 110 хил. кв.м плоскости, като заводът е разположен на площ от 200 хил. кв.м и в него работят 500 души. Продукцията на "ОВА" се изнася в две трети от страните в света - Китай, САЩ, Русия, Южна Африка и още много други. Две са представителствата на фирмата в страната.
"ОВА" предлага както продукти, така и пълно комплексно обслужване на своите клиенти - от проектирането и консултантските услуги, до монтажа на плоскостите. Много са сградите в Германия, а и не само там, които са с окачени тавани, излезли заводите на "ОВА". Сред по-значимите обекти е и стадион "Райн Енерги" в Кьолн, на който се играха част от срещите на Световното първенство по футбол през тази година. Системите окачени тавани на немската фирма могат да бъдат прилагани в медицински заведения, големи промишлени предприятия, заведения за хранене, хотели и домове.
 


Сходни връзки

НЕМСКАТА ФИРМА "ОВА" СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди