изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:50 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИН: ВАЛУТА ИЗЧЕЗВА МИСТЕРИОЗНО ОТ ТСБАНК    
ЛюбопитноОт сейф в стаята на охраната на ТСБанк в Добрич изчезнал плик с около 6000 долара, 3000 дойче марки и 35 австрийски шилинга, научи НДТ от банкови служители.

Липсата на плика с валута била установена от главната счетоводителка от банката в деня, когато тя е била поставена под особен надзор от БНБ. Поради провежданото следствие досега случаят е бил пазен в тайна. Шест седмици преди да изчезне мистериозно, пликът с валутата бил оставен на съхранение в сейф от главната счетоводителка на "Горско стопанство", чиято собственост били парите.
ПУМИТЕ ПРЕЖИВЯВАТ КОШМАР НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН
"Левски"/Сф/ - "Добруджа" 5:0
Вчерашният ден бе особен за отбора на вицешампионите. През 1968 г. точно на тази дата сините отнесоха вечния си враг ЦСК със 7:2 и хеттрик на покойната футболна звезда Гунди. Левскарите излязоха на националния стадион с амбицията да повторят същия резултат и да спрат черната си серия от пет поредни шампионатни равенства. "Добруджа" се оказа идеален противник и за двете цели на сините.
НДТ - 16 ноември 1996 г.   

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИН: ВАЛУТА ИЗЧЕЗВА МИСТЕРИОЗНО ОТ ТСБАНК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди