изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:20 EEST
КАДЕТИТЕ НА "ДОБРИЧ '93" ПРЕСКОЧИХА ПЪРВИЯ ЕТАП    
СпортКадетите на баскетболен клуб "Добрич 93" победиха "Кария" /Шабла/ с 48:40 точки в среща от междуобластното първенство, провела се във Варна.

Благодарение на този успех възпитаниците на Янаки Янакиев се класираха за следващата фаза на първенството, която ще бъде през пролетта. Тогава ще се включат и съставите от другата междуобластна група, плюс четирите тима от нашата дивизия. Жребият за предстоящите срещи ще бъде на 10 януари.

До успеха над тима от черноморския град добруджанци стигнаха благодарение на реализаторските умения на Атанас Петров, нанизал 16 точки в съперниковия кош. Отлични изяви имаше и разпределителят Николай Веселинов. Във втория си мач в морската столица добричлии отстъпиха с 116:36 на домакините от "Черно море Интерком груп".

На 29 ноември са поредните срещи на юношите старша възраст на "Добрич 93", които стартираха в междуобластния шампионат с две загуби от фаворитите за първите две места - "Черно море Интерком груп" и "Атланта" /Аксаково/. Сега целта пред тази формация е две победи над отборите от Силистра и Генерал Тошево. НДТ

 


Сходни връзки

КАДЕТИТЕ НА "ДОБРИЧ '93" ПРЕСКОЧИХА ПЪРВИЯ ЕТАП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди